Deurwaarderskantoor Achterhoek

  • Kwaliteitsgarantie

    Wij staan garant voor deskundige en snelle behandeling van elk dossier

  • INTEGRITEIT VERZEKERD

    Wij behandelen alle informatie vertrouwelijk, wij denken mee en geven een eerlijk advies

  • DUIDELIJK, CORRECT EN TRANSPARANT

    Goede communicatie, keurige omgang met debiteuren en geen onverwachte kosten

Prettig kennismaken met een deurwaarder of incassospecialist?

Dat kan! Bel ons voor een afspraak 0314 200 023

Effectief team

Ons team van deurwaarders en incassospecialisten bestaat uit Achterhoekse, nuchtere professionals die hun vak verstaan. Samen boeken wij in veruit de meeste zaken al snel succes, dankzij onze standvastige maar ook respectvolle aanpak. Mijn naam is Patrick Keurntjes, oprichter van Deurwaarderskantoor Achterhoek.

Mensenwerk

Wij beseffen heel goed dat wij in ons vakgebied te maken hebben met mensen. Aan de ene kant van het spectrum kunt ú dat zijn als schuldeiser. U heeft wensen en behoeften en uiteraard gewoon recht op uw geld. Aan de andere kant is er een persoon of organisatie die op de juiste wijze moet worden bewogen tot het ondernemen van actie. Liefst doen wij dat zonder tussenkomst van de rechter. Maar als het niet anders kan dan pakken wij (in overleg met u en in uw opdracht) door.

Ambtelijke diensten

Bent u advocaat, notaris of incassospecialist en wilt u gebruik maken van onze diensten? Wij zijn er graag voor u en helpen u integer, correct en snel verder. Lees meer

Ons werkgebied

Het merendeel van onze klanten is gevestigd in en rondom de Achterhoek, maar wij werken uiteraard landelijk. Door samenwerking en afspraken met gelijkwaardige collegae kunnen wij landelijke dekking aanbieden en weet u zeker dat uw vordering correct behandeld wordt. Voor zowel ambtelijke als incasso-opdrachten zijn wij dus overal in Nederland actief. Wilt u eens vrijblijvend kennismaken of een dossier aan ons voorleggen? Bel ons dan gerust voor een afspraak.