Onze werkwijze

U heeft een product of dienst geleverd maar krijgt geen betaling, of u heeft nog een oude vordering die u alsnog wilt incasseren… en dan? U heeft recht op uw geld en eigenlijk geen tijd om naast uw gewone dagelijkse werkzaamheden ook nog eens achter uw eigen geld aan te zitten. Toch zult u zich dan moeten bezighouden met zaken waar u liever geen tijd aan besteedt. Bellen, brieven schrijven, misschien eens langsrijden. En wat als uw klant een smoes verzint om niet te betalen. Gaat u dan een hele lange briefwisseling aan, schakelt u een (dure) advocaat in? Gaat u naar de no-cure no-pay incasso”specialist” op de hoek? Of schakelt u liever een professional in? Het vlees van de keurslager is toch ook lekkerder dan het vlees uit de winkelvitrine!

Wij nemen uw zorg over de niet betaalde factuur van u over, nadat u uw klant een betalingsherinnering hebt verzonden. Gerechtsdeurwaarderskantoor Achterhoek laat u de mogelijkheid om de vordering professioneel, hard en zakelijk of professioneel met klantbehoud te incasseren. U bent de klant en u geeft de opdracht, dat staat bij ons voorop.

De gerechtsdeurwaarder is een beëdigd ambtenaar die volledig handelt conform de Nederlandse Wet. Zij is onderhavig aan tuchtwetgeving en diverse overheidscontroles (bijvoorbeeld BFT), zodat u ervan verzekerd bent dat uw vordering in goede handen terechtkomt, en dat er met professionele ogen naar gekeken wordt.

De gerechtsdeurwaarder mag (ambts)handelingen uitvoeren die bij wet zijn toevertrouwd aan uitsluitend de gerechtsdeurwaarders. Deze werkzaamheden bestaan ondermeer uit het dagvaarden van personen voor de rechter, het opmaken van akten, het betekenen en het ten uitvoer leggen van vonnissen en andere zogenaamde executoriale titels. Net als alle overige gerechtsdeurwaarders is ons kantoor aangesloten bij de KBvG (de Koninklijke Beroepsorganisatie van Gerechtsdeurwaarders). Voor meer informatie over de KBvG verwijzen wij u naar www.kbvg.nl.

Uw factuur wordt niet betaald….Wat te doen?

Neem vrijblijvend contact op: 0314 - 200 023

Waarom Deurwaarderskantoor Achterhoek?

  • Kwaliteit punt 1

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

  • Kwaliteit punt 2

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

  • Kwaliteit punt 3

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Belangrijk onderwerp

Uitspraak over dit belangrijke onderwerp

Titel

Korte tekst.

Omschrijving

Omschrijving

Nieuws

VACATURE bij DWKA

DWKA is een klein maar modern deurwaarderskantoor. Sinds 2012 is…

Lees meer

Wet late betaling per 1 juli in werking

einde aan lange betalingstermijn! De ‘Wet late betalingen’ is op…

Lees meer

Tag: Schulden